El Club
SNAFU TEAM és un club de jocs d'estratègia i simulació, eufemisme civilitzat per "jocs de guerra" o com es coneixen en anglés : wargames.

És un club obert però exclusiu, amb seu actualment a Sabadell, que es reuneix les nits de dissabte amb certa regularitat per jugar a jocs coneguts o per explorar nous jocs.

Les nostres activitats es poden anar seguint al nostre blog a la web de la Boardgame Geek Snafu Blog.
Alternativament també tenim una pàgina de Facebook : Facebook del Snafu.cat.Els Jocs
És més fàcil dir a què no juguem. A què no juguem? No juguem al Risk. No juguem a figures. No juguem a Warhammer. Qui dimonis es va inventar que Warhammer era un wargame? Oh, i no juguem a escacs. Els escacs és un joc de pura memòria, tan divertits com memoritzar les pàgines grogues. SNAFU dixit.

Juguem a jocs de taulell, de reglament complexe, que simulin batalles, campanyes o situacions on l'estratègia i l'atzar tinguin influència. Juguem a Wargames.

Els nostres jocs de referència han anat canviant una mica al llarg dels anys, però podriem dir que avui per avui, serien :
Si, tot Segona Guerra Mondial. Segueix sent per nosaltres la gran referència històrica. Això no treu que tinguem sovint sobre la taula jocs d'altres períodes històrics, com els napoleònics de Kevin Zucker o l'Empire in Arms, com un bon Successors sobre l'Antiguetat, la Primera Guerra Mondial amb el Pursuit of Glory, o alguna cosa sobre Vietnam.

També tenim una certa inclinació a jugar a jocs de cartes com el Pax Pamir i no fem escarafalls a jocs temàtics com el magnífic Cas dels Catalans.