El Club
SNAFU TEAM és un club de jocs d'estratègia i simulació, eufemisme civilitzat per "jocs de guerra" o com es coneixen en anglés : wargames.Els Jocs
És més fàcil dir a què no juguem. A què no juguem? No juguem al Risk. No juguem a figures. No juguem a Warhammer. No juguem a escacs.

Juguem a jocs de taulell, de reglament complexe, que simulin batalles, campanyes o situacions on l'estratègia i l'atzar tinguin influència. Juguem a Wargames.

Les nostres activitats es poden anar seguint a les llistes de jocs jugats al club que mantenim a la BoardGameGeek des del 2011 i fins avui 2021.

I sempre actius a Twitter amb el nick @snafustoreLes instal·lacions
Team Snafu té un local de 50 m2 al centre de Sabadell, al carrer Alemanya 103, al costat de la botiga SnafuStore.com. Allà disposem, entre altres, d'una gran taula, de 280x180, anomanada Gran Berta i especialment dissenyada per encabir un DAK de llarg i un Battle for Normandy d'ample.

Disposem de material de support com pinces, torres de daus, clipejadores i un armari per guardar partides de fins a un mapa.El club disposa de la seva pròpia col·lecció de jocs, que inclou per exemple quasi tot el material publicat d'ASL, llibres i revistes a disposició dels socis.La història del club
Team Snafu és un club que neix al 1992, com escisió del club de rol A Sac! de Sant Cugat.
Al llarg del temps, el club ha anat canviant d'ubicació, sempre al Vallès, entre Sabadell i Sant Cugat fins trovar la seva forma actual.