La teoria
Jugant s'apren, però la finalitat de jugar no és aprendre.
L'escola ensenya però qui apren és l'alumne per qui tot "és un pal".
La ludificació és una manera d'ensenyar jugant. SNAFU proposa activitats que introdueixen el joc com a complement de la lliçó que ofereix el professor. Activitats que es programen amb l'objectiu únic i exclusiu de jugar i passar-s'ho bé. L'aprenentatge derivarà de la diversió.

La nostre selecció de jocs i activitats deriva de l'experiència en diversos centres educatius.

Envia'ns un correu electrònic a ooliver at snafustore.com o trucan's al 639 37 03 10 i demana informació.


Staff
Oscar Oliver Uriel - Llicenciat en Ciències Físiques, UAB 1997. Després de voltar 20 anys per la indústria de la tecnologia, incloent 3 anys al Centre Spacial Guyannais, vaig sentir la necessitat de tornar a l'escola per posar tota la experiència acumulada al servei de les noves generacions. L'experiència docent i l'ànima de jugador es van trobar un bon dia... jugant s'apren i s'apren de veritat, però la educació no és un joc.Activitats
Tallers - Disposem d'un extens catàleg d'activitats ja provades que s'ofereixen en forma de tallers. Personal del nostre equip imparteix les activitats, que poden ser desde activitats senzilles de 2 o 3 hores fins activitats de tot un dia.

Formació per Professors - Per poder aplicar la ludificació a una aula d'una manera autónoma, el professor ha de coneixer el joc, ha de coneixer les regles, ha de saber gestionar l'aula amb alumnes jugant. L'equip d'SNAFU Escoles té experiència com a professors i sobretot com a jugadors.